ראיה מקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

12/01/2014 | 02:06 | מאת: אור

רציתי לשאול האם.הראיה לאחר הלייזר מקרוב היא כמו שאני רואה עכשיו עם עדשות או כמו אדם שרואה 66 טבעי. (הבנתי שהראיה מקרוב של אדם עם משקפיים דומה למי שרואה 66 כשהוא ללא משקפיים) כיום כשאני קורא מקרוב,הרבה יותר נוח לי בליעדשות האם זו הראיה הנכונה או שהנכונה היא עם עדשות? תודה רבה.

15/01/2014 | 11:09 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

אור שלום צעירים מתחת לגיל 40-45 שנה מסוגלים לקרוה=א לרחוק וקרוב גם אם הם מרכיבים משקפי מרחק והן=ם אינם זקוקים למשקפיים במיוחד לקרוב מעל לגילאים הללו נזקקים לתיקון נפרד לרחוק ותיקון לקרוב יכולת להיות מס אפשרויות מי שמרכיב משקפיים לרחוק על מנת שיוכל לקרוא כהלכה תלוי במספר שמרכיב או שיוכל לקרוא ללא משקפיים והוא מסיר את משקפי הקריאה על מנת לקרוא או שיזדקק לתיקון עם משקפיים גם לרחוק וגם לקרוב כמו 2 זוגות משקפיים או משקפי ביפוקל או משקפי מולטיפוקל אם אתה מרכיב עדשות מגע לראיה לרחוק ואתה מעל לגיל 40-45 שנה יש לך את האפשרויות הבאות לקריאה תצטרך להוריד את העדשות או שבמידה ותרצה להשאר עם העדשות מסלי להסיקן בזמן הקריאה תצטרך להתאים משקפי קריאה כאשר אתה עם העדשות למרחק בהצלחה דר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר