ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/01/2014 | 17:17 | מאת: דניאל

שלום אני שוקל לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים, אבל מתלבט לגבי השיטה. במידה ואעבור לאסיק ואקבל אחר כך מכה בעין, והמתלה יזוז, האם במצב כזה אפשר להחזיר אותו למקום, או שיכול להיגרם נזק בלתי הפיך? כי בעצם זה השיקול היחיד שלי לגבי לאסיק (נמצאתי מתאים). אם אפשר כל פעם להחזיר בקלות את המתלה למקום, ללא נזק בלתי הפיך, אז אין לי בכלל התלבטות. ושאלה נוספת זה מה הסיכוי שתופעות כמו יובש בעיניים, או הילות/סינוורים, ראיית לילה ירודה ישארו לתמיד אחרי הניתוח? כי שמעתי על מקרים שיובש נשאר קבוע, וגם סינוורים/הילות. בתודה

08/01/2014 | 17:27 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

דניאל שלום היות ונמצאת מתאים לשתי השיטות את ההחלטה באיזו שיטה לנתח תצטרך לשקול ולקבל לבד בשיטה ללא חיתוך נחסכות תופעות הלוואי הקשורות למתלה שאר תופעות הלוואי אינן שכיחות ומרביתן זמניות וניתנות לשליטה וטיפול בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

08/01/2014 | 17:54 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

דניאל שלום היות ונמצאת מתאים לשתי השיטות את ההחלטה באיזו שיטה לנתח תצטרך לשקול ולקבל לבד בשיטה ללא חיתוך נחסכות תופעות הלוואי הקשורות למתלה שאר תופעות הלוואי אינן שכיחות ומרביתן זמניות וניתנות לשליטה וטיפול בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר