טיפות לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

21/12/2013 | 06:52 | מאת: אלי

בן ניסן, בטופס ההסכמה לניתוח צויין שטיפול בטיפות השונות יכול לגרום להתפתחות גלאוקומה וקטרקט. זה נתון מדאיג. ואפילו מאד מה הסיכוי שזה יקרה?

23/12/2013 | 20:12 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

לטיפול עם טיפות של סטירואידים לאחר ניתוח תופעות לוואי כמו עליית לחץ תוך עיני והתפתחות קטרקט תופעות אלה הינן נדירות גם עקב הסיבה שתקופת הטיפול קצרה המנונים יחסית נמוכים ואנו עושים מעקב רצוף אחר חדות הראיה והלחץ בעיניים במשך כל תקופת הטיפול ועד לסיום תקופת המעקב שלאחר הניתוח ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר