משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

17/11/2013 | 09:54 | מאת: מאיר

שלום דוקטור בן ניסן,שמי מאיר, אני בן 48 מעולם לא הרכבתי משקפיים ורק לאחרונה אני מרגיש צורך במשקפיים לקרוב. אני עוסק בעבודה משרדית וזה נורא מפריע. האם יש פיתרון לקרוב? אשמח לקבל את תשובתך, תודה מראש. מאיר

18/11/2013 | 10:24 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שלום מאיר מעל לגיל 40-45 שנה מתחיל לצערי בעיניים תהליך של זוקן ראיה בו ניתן לראות רק למרחק אחד טוב עד הסוף וללא תיקון אנשים שרואים טוב לרחוק נזקקים למשקפי קריאה ואצל אלו שהראיה לרחוק משובשת יתכן שיצטרכו להסיר משקפיים לקריאה או שידקקו למשקפי מולטיפוקל או ביפוקל ( תיקון לרחוק וגם לקרוב ) אני חייב כדי להתייחס נאמנה לדעת מה הנתונים שלך כדי לבדוק אפשרות לתקן לך את הראיה לקרוב עם פגיעה מינימלית ככל שניתן בראיה לרחוק שווה לעשות בדיקת התאמה בהצלחה ד"ר דוד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר