תיקון ראיה בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

13/11/2013 | 14:37 | מאת: נופר

לפני 4 שנים בדיוק עברתי ניתוח לייזר בעיניים. ניתח אותי ד"ר מצליח טייב המעולה לאחרונה חלה התדרדרות בראייתי, ברמה גבוהה - אני סטודנטית ולא מסוגלת לראות מה כתוב בלוח מהשורה השניה קבעתי פגישה נוספת לבדוק מה המצב עם הראיה שלי. האם זה תקין ? איך יתכן שאחרי 4 שנים פתאום צהיה ירידה כל כך חדה בראייה? ומה אני אמורה לעשות עד התור )בעוד חודש( כי בינתיים אני לא רואה טוב בכלל. וחבל להוציא כסף על משקפיים זמניות.

13/11/2013 | 16:31 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

נופר שלום רב ד"ר מצליח באמת מעולה. נסיגות יכולת לקרות והן חלק מתופעות הלוואי של הניתוח. במידה והנתונים שלך מתאימים לתיקון ושרים זאת כדאי לתקן בעיקר לנוכח העובדה שקה לך לתפקד כעת חבל להוציא כסף על משקפיים לפני שמקבלים החלטה באם לנתח . דברי עם המקום בו נותחת לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להקדים את התור לבדיקה בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר