עדשות מגע

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

13/11/2013 | 09:51 | מאת: אסתי

אני מרכיבה עדשות מגע 15 שנים, רופא העיניים אמר שפיתחתי אלרגיה לעדשות ולכן לא אוכל להרכיב עדשות יותר, או לפחות בשנתיים הקרובות... האם יש מניעה כלשהי לביצוע ניתוח לתיקון ראיה כתוצאה מכך..? או שאין קשר בין השניים?.. אסתי תודה מראש

13/11/2013 | 11:57 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

אסתי שלום ניתן לעשות ניתוח לליזר . חשוב לבדוק לפני הניתוחבאם קיים יובש בעיניים יתכן ובגלל תגובת הרגישות שלך לעדשות תזדקקי לטיפול תרופתי מכין לפני הניתוח התייעצי עם הרופא המנתח על כך בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר