שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

04/11/2013 | 12:31 | מאת: שימי

אחרי איזו שיטה יותר קל לבצע תיקון בתווך הרחוק שייוף או חיתוך? שאלה שנייה:לעיניים רגישות מה יותר מומלץ שייוף או חיתוך מה יותר עדין לעין שייוף או חיתוך? תודה רבה.

06/11/2013 | 11:52 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שימי שלום לאחר כל שיטה ניתן לעשות תיקון .בשיטה לאחר חיתוך של הקרנית הזמן לתיקון לאחר הניתוח מוגבל יותר . בשיטה עם שיוף של הקרנית ניתן לעשות תיקון לאחר הניתוח ללא מגבלות זמן רב וגם שנים לאחר הניתוח גם בשיטה שלאחר חיתוך ניתן לעשות תיקון רק שבשלב מסוים של שנים לאחר הניתוח לא ניתן להרים את המתלה ממקומו ומשייפים על פני הקרנית החיצוניים ומבלי להרים את המתלה עיניים רגישות אינן פוסלות לניתוח יש לבדוק את מצבן ולהתרשם בבדיקת ההתאמה על הנת להסיק מסקנות בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר