הגיל להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

27/10/2013 | 17:43 | מאת: בן

שלום האם יש גיל מסויים שהוא יותר מתאים לביצוע הניתוח להסרת משקפיים? הבן שלי עשה בדיקה בשני מכונים ונמצא שהוא מתאים לניתוח נאמר לו שבעין אחת הוא יכול להגיע למקסימום 70% ראיה ,למה הכוונה והאם יכול להיות מצב שלא מגיעים לראיה 6\6 לאחר הניתוח?.. תודה מראש בן בן

28/10/2013 | 08:17 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

בן שלום ניתוחי לייזר מתאימים לגילאי 18 שנה ואילך . חסרים לי פרטים בבדיקת ההתאמה שלך כדי לדייק בתשובתי . יתכן ויש לך עין עצלה כך שאין לה פוטנציאל לראיית 6/6 שמגדירה ראייה מרבית וחדה לעיתים רחוקות לא משיגים חדות ראיה של 6/6 גם לאחר ניתוח מסיבות שונות . ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר