אחרי ניתוח ASA

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

22/06/2010 | 21:19 | מאת: דובי

שלום אני שבועיים וחצי אחרי ניתוח ASA אחרי שבוע מהנתוח הורדתי את העדשות. לאחר ההורדה העין השמאלית התחלה לראות מטושטש וביום הראשון היא האדימה ודמעה שבניגוד עין ימין שהיא בסדר. עכשיו יש לי טשטוש רק בעין שמאל זה מעין חוסר פוקס ועין ימין רואה מצוין (טפו טפו טפו..) השאלה שלי האם יכול להיות שהרופא פגע לי בעין שמאל ברגע הורדת העדשה? או שזה תהליך שאמור לקרות לאחר הורדת עדשות? נ"ב- עין השמאלית כרגע לא אדומה ואינה דומעת! תודה

24/06/2010 | 10:49 | מאת: ד"ר מצליח טייב

דובי שלום, המצב שאתה מתאר הינו מצב אופייני לאחר ניתוח בשיטה זו. זמן ההחלמה המקובל הינו בין חודש ל- 3 חודשים. בטווח זה איכות הראייה מתנדנדת ויכולה להליות טובה יותר ולעיתים טובה פחות. התאזר בסבלנות והראיה ב- 2 העיניים תתאזן ותשתפר פלאים.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר