סוג ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/10/2013 | 14:05 | מאת: מנור

שלום ד"ר דוד בן ניסן, אחרי מחקר שעשיתי ראיתי שיש לך ניסיון של הרבה מאוד שנים בתחום ואשמח לדעת איזה שיטת ניתוח היא הבטוחה ביותר להסיר משקפיים?

23/10/2013 | 09:16 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מנור שלום שאלת מליון הדולר. קיימות שתי שיטות לנתח עם וללא חיתוך כדי להחליט ביחד ביזו שיטה לנתח יש לעבור בדיקת התאמה . מנותחים שיכולים לפי הבדיקות לעבור ניתוח עם חיתוך של הקרנית יכולים לעבור ניתוח גם ללא חיתוך של הקרנית מאידך גיסא קיימת קבוצת מטופלים שאינה יכולה לעבור ניתוח עם חיתוך של הקרנית אלר בשיטה של שיוף בלבד מסיבות שונות כמו עובי ומבנה קרנית ועוד ממצאים בבדיקת ההתאמה רק לאחר קבלת אור ירוק לניתוח יש לשבת עם המנתח לדון בשיטה ולתאם ציפיות. קרא את המאמר לחתוך או לא לחתוך שמצורף באתר הוא יכול לסייע לך בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר