ראייה מטושטשת לגמרי שבועיים אחרי שיוף

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/10/2013 | 09:40 | מאת: ליאור

שלום רב, עברתי ניתוח שיוף בלייזר ועל אף "הבטחות" מהצוות ראייתי עדיין מטושטשת לגמרי.. האם יש איזו שהיא בעייה או שזה נורמלי שאחרי שבועיים אני לא רואה תקין?

23/10/2013 | 09:11 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

ליאור שלום במקרים מסוימים ההחלמה מניתוח מתעכבת מעט והתהליך נתון לתגובת העיניים והגוף לניתוח קרוב לוודאי שיובש גורם עדיין לטישטוש ראיה מוקדם מאד לדון בתוצאות הניתוח או על חדות הראיה הסופית טפל בהתאם להוראות שקיבלת והתמד בתוכנית המעקב לאחר ניתוח בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר