קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

16/10/2013 | 17:06 | מאת: מלי

שלום ד"ר בן ניסן, לפני 3 שנים אמא לי עברה ניתוח קטרקט והשאלה שלי היא האם זה מגביל אותי לעשות ניתוח הסרת משקפיים בלייזר,והאם זה מגדיל את הסיכוי לקטרקט גם אצלי?

16/10/2013 | 17:21 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מלי שלום קטרקט ( יירוד ) הוא תהליך של עכירות בעדשה הוא בדרך כלל תלוי גי וקיימים לו גורמים רבים לא ציינת את גילך אך אם הוא מתחת לגיל 60 שנה תוכלי לעבור ניתוח לייזר מבלי קשר לעובדה שלאמא היה קטרקט . באם תמצאי מתאימה לניתוח , קטרקט אצל אמא לא ישפיע על תוצאות ניתוח הלייזר שלך בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

22/10/2013 | 10:19 | מאת: מלי

גילי הוא 37, האם בעקבות הניתוח הסיכוי לקטרקט גובר?

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר