שלום רב,

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/09/2013 | 13:48 | מאת: אילנית

אני מאד מתלבטת אם לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. אשמח לדעת האם ניתוח מהסוג הזה כולל כאבים, מהו משך זמן ההחלמה וכמה זמן עלי להיעדר מהעבודה?

17/09/2013 | 15:29 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

אילנית שלום שרייני לניתוח שבוע ימים ביומיים הראשונים קיים גירוי יותר משמעותי בעיניים ולאחר שבוע באים לביקורת על מנת להסיר את העדשות בה אני מסיר את העדשות אותם אני שם בעיניים בגמר הניתוח ככלל לאחר הרבה שנים ונסיון ניתן כיום לטפל בתחושות הכאב שלאחר הניתוח ולרוב עוברים את התקופה הזו בשלום בשלב ראשון אני מציע לך לעבור בדיקת התאמה ואת ההחלטה לנתח באם תהיי מתאימה תוכלי לממש זאת בכל עת בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר