כמה זמן משפיעים טיפות הרחבה על האישונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

30/08/2013 | 12:10 | מאת: ענבר

שלום, ביום רביעי האחרון, בערב, הלכתי לביקורת עיניים, כ10 חודשים אחרי הניתוח. שמו לי טיפות הרחבת אישונים מיוחדות שמשפיעות יותר זמן מהרגיל (בדר"כ זה שעתיים-שלוש), הרופאה אמרה שזה ישפיע עליי ל24 שעות. עכשיו שישי בצהריים, ההשפעה של הטיפות לא עברה. הפקידות במשרד, היום בבוקר, אמרו שזה קורה והרבה אנשים מתקשרים להתלונן על זה. זה הגיוני שהטיפות ישפיעו עליי כל כך הרבה זמן? מתי זה אמור כבר לעבור? זה מאוד מפריע לתיפקוד היומיומי.. תודה

31/08/2013 | 22:09 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

ענבר שלום אני מקווה שכעת התופעה חלפה ההשפעה של הטיפות יכולה להמשך גם יותר מ 24 שעות והתופעה חולפת מעצמה מבלי שתשאיר שום נזק שבוע טוב ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר