שיטות להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

26/08/2013 | 14:29 | מאת: שבי

שלום דוקטור וצהריים טובים אני מאד מבובל מהשיטות להסרת משקפיים , תוכל לתת לי פירוט עליהם ולהגיד לי מה טוב יותר ? אני עם מספר 1.5 עין ימין ו-1.75 בעין שמאל. תודה מראש

26/08/2013 | 21:46 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שבי שלום בגדול קיימות שתי שיטות לנתח עם חיתוך של הקרנית וללא חיתוך של הקרנית יש ברשת הרבה מאמרים על הנושא כולל בעברית תוכל להתעדכן עם מאמר שלי שמפרט את השיטות שנקרא לחתוך או לא לחתוך שפורסם בזמנו במעריב באם לא תסתדר פנה אלי שנית ואסייע בשמחה בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר