ההה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/08/2013 | 09:17 | מאת: אלה

ד"ר בן ניסן שלום ראיתי באתר שאתם משתמשים במכשיר לייזר מתקדם באתר של החברה שייצרה את המשכשיר ישנו מכשיר חדש בשם concerto. רציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין שני המכשירים, והאם כדאי לחכות שהמכשיר הזה יהיה בשימוש בארץ. תודה רבה

21/08/2013 | 16:24 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

אלה שלום המכשיר בו אנו משתמשים משוכלל דיו , בטוח ונותן תוצאות טובות מאד . ככלל כמו כל מערכת ממוחשבת . כל המערכות הללו משתכללות עם הזמן ובאופן תדיר מפתחים מכשירים מתקדמים יותר . התהליך לוקח זמן. תלוי מה מידת רצונך או באיזה זמן הינך מעונינת לעבור את הניתוח בהצחה דוד ב ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר