ניתוח להסרת מ שקפיים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

09/08/2013 | 12:13 | מאת: נימה

שלום דר ניסן אני כבת 67 מרכיבה משקפי מולטי פוקל עם צילינדר בעין אחת. יש לי גם מעט יובש בעניים .האם אני יכולה להתאים לניתוח הסרת משקפיים. חוץ מזה העניים בריאות.תודה

10/08/2013 | 21:59 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

נימה שלום ניתן לעבור ניתוח בכפוף למספר הסתייגויות 1. בדיקת התאמה מלאה ללא דופי 2. הניתוח יתקן את הראיה לרחוק במלואה ולקרוב בחלקה . קיים סיכוי שלאחר הניתוח תזדקקי למשקפי קריאה . 3. כדי לתאם ציפיות ולמלא אחר שביעות רצונך במלואה ייש לעשות סימולציה כיצד תתקבל התוצאה לאחר הניתוח 4. בנילאים מעל לגיל 60 שנה מתחיל אצל כולנו תהליך הדרגתי של עכירות בעדשות מה שנקרא קטרקט במידה וקיים או מופיע קטרקט לא מומלץ לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים משום שניתן לתקן את הראיה על ידי ניתוח הקטרקט עצמו בו מושתלת עדשה תוך עינית שמתקנת את הראיה במלואה אני ממליץ לך לעבור בדיקת התאמה שלמיטב ידיעתו הינה בחינם בכל המכונים בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר