ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

08/08/2013 | 16:04 | מאת: טינה

שלום דר בן ניסן, מעוניינת לעבור ניתוח להסרת משקפיים, אבל פוחדת מאד. השאלה שלי היא האם אפשר לעבור את הניתוח קודם בעין אחת - לראות שהכול בסדר ואין נזקים ואז לעבור את הניתוח גם בעין השנייה? תודה

10/08/2013 | 21:52 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

טינה שלום ניתן לעבור ניתוח בשיטה שהזכרת. פעם נהגו כך. היום עם הניסיון שנצבר אנחנו מנתחים את שתי העיניים בניתוח אחד משך הניתוח כ 10 דקות הוא נעשה בהרדמה מקומית עם טיפות אין כאבים בזמן הניתוח ניתן לשוחח עם המנתח בזמן הניתוח , ניתן לעשות הפסקה בניתוח בין עין אחת לשניה באם תרצי אשמח לעשות לך הכרה עם חדר הניתוח ומהלכו לפני הניתוח כדי להפחית חרדה בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר