שבוע טוב שאלה בנוגע לניתוח של a.s.a

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

02/09/2012 | 00:26 | מאת: מתלבט

קבעתי תור לניתוח מסוג זה בשבוע הבא ומשהוסבר לי והבנתי שבניתוח מהסוג הזה לא מבצעים חיתוך של הקרנית אלא רק משייפים אך לאחר שצפיתי בטבלה המסכמת את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות להסרת משקפיים באתר כלשהו ראיתי שהיה כתוב שבניתוח ללא חיתוך(בשיטה שלי) היה כתוב ש עובי הרקמה המוסרת מהקרנית היא עד 120 מיקרון. השאלה שלי היא האם עדיף כבר לבצע את השיטה עם החיתוך כי ההחלמה תהיה יותר מהירה כי הרי בשתי השיטות בסופו של דבר מתבצע חיתוך

08/08/2013 | 11:37 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

מתלבט שלום ניתוח ASA הינו ניתוח ללא חיתוך של הקרנית . יתכן ועל פי הנתונים שלך בבדיקת ההתאמה אינך מתאים לניתוח עם חיתוך במידה ותרצה לשנות את שיטת הניתוח עליך להתייעץ עם הרופא המנתח ולבדוק באם אתה מתאים לכך בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר