שאלה לגבי סוג המכשור

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/07/2012 | 20:24 | מאת: גיתית

היי, הייתי בפגישה אצל אמריקן לייזר לגבי הסרת משקפיים. הם היו אדיבים מאוד ונאמר לי שהם משתמשים במכשיר שנקרא- אלגרטו 400 הרץ המאושר על ידי ה- F.D.A. האמריקאי ומשרד הבריאות הישראלי. אני לא כל כך מבינה במכשירים- מישהו מכיר?

30/07/2012 | 11:15 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

מכשיר טוב מאוד, גם אנו ב CARE משתמשים במכשיר מסוג אלגרטו. בגדול אפשר להגיד שכל מכשירי הלייזר הנמצאים בישראל (6 מכשירים) טובים ומדוייקים. ד"ר דומניץ

21/08/2012 | 12:54 | מאת: עמית כץ

אין לך מה לדאוג- אני הסרתי אצלם משקפיים לפני חודשיים בערך והחיים שלי פשוט השתנו. איזה כיף זה לא להסתובב תמיד עם משקפי ראיה וסוף סוף אני יכולה לבחור איזה משקפי שמש שאני רוצה.. יש שם באמת צוות אדיב ומקצועי והמכשיר שלהם כנראה מצויין כי הוא עושה עבודה מעולה. בהצלחה לך

29/08/2012 | 10:26 | מאת: רחלי

גם אני הסרתי אצלם משקפיים ואני מאוד מאוד מרוצה ועכשיו הבת שלי קבעה תור. הם מצויינים

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר