ירידת ראייה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

25/07/2012 | 00:09 | מאת: דני

שלום, לפני כ-4 שנים ביצעתי ניתוח לייזר שהייתי בן 18..(אינני זוכר מה היתה השיטה אבל זה בוצע אצל אמריקן לייזר אם זה עוזר..) ראיתי מעולה עד השנה האחרונה שבה הראיה שלי התחילה לרדת ואני מרגיש שאיני רואה טוב כמו בעבר... ניסיתי להרכיב משקפי ראיה של חבר ראיתי בהם מעולה!! המספרים שלו הם כ-1 בכל עין.. רציתי לדעת ממה יכול לקרות הירידה בראיה שלי? והשאלה הכי חשובה שלי היא שיש לי תעודת אחריות מאמריקן לייזר שבמקרה ויש צורך אז ינתחו אותי שוב..השאלה היא האם זה לא מסוכן שוב לנתח? האם יש לכך השלכות על העין? בהנחה שעובי הקרנית שלי הוא נורמלי כמה פעמים ניתן לנתח כדי לא למנוע נזק או להגיע לעובי שבו כבר לא ניתן לנתח? אני מאוד חושש לנתח שוב כי אין לי מושג מה ההשלכות של זה למי שכבר עבר ניתוח 1... אשמח לכל פיסת מידע!!! תודה מראש

29/07/2012 | 12:39 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

שלום לא ניתן לקבוע מה גורם לעליית המספר. זהו דבר שעלול להתרחש למי שעבר את הניתוח וגם למי שלא. כדי לדעת אם הינך מתאים לתוספת לייזר עליך לגשת למכון בו נותחת ולהבדק. בגדול אין צורך לפחד, הפרוצדורה זהה לניתוח רגיל. בברכה, ד"ר דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר