טיפול במיקרו סטריאה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

20/07/2012 | 14:51 | מאת: אופיר

ד"ר קיזרמן 1.לפי הבנתי PRK זה הניתוח הנפוץ והבטוח יותר בניתוח לייזר נוסף ובמקרה בו יש סטריאה? 2. האם לאחר ניתוח נוסף יש אפשרות לחזרה של הצילינדר עקב הסטריאה?אם הצילינדר נוצר בעקבות הסטריאה משמע שגם לאחר ניתוח נוסף ישנה אפשרות להופעת צילינדר בעין? 3. כיום כמעט 5 שנים לאחר הניתוח המספרים הינם 3/4 מספר ב2 העיניים ו3/4 צילינדר בעין עם הסטריאה.האם זה אומר שהמספר די התייצב ולא אמור לעלות בצורה משמעותית?

20/07/2012 | 14:54 | מאת: אופיר

בנוסף האם ישנה דרך למנוע עליית הצילינדר עקב הסטריאה מכיוון שאם הצילינדר נוצר מהסטריאה משמע שהוא ימשיך לעלות גם לאחר ניתוח? אני מאוד מודאג מכך....

20/07/2012 | 14:59 | מאת: אופיר

אציין גם שהמספרים לפני הניתוח לפני כמעט 5שנים היו -3.75 בשתי העיניים ללא צילינדר.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר