ניתוח להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/06/2010 | 19:21 | מאת: רובי

שלום אני רוצה לבצע ניתוח להסרת משקפיים אני בן 23 התחלתי להרכיב משקפיים בגיל 15 בהתחלה היה לי מינוס אחד בשני העיניים כיום יש לי כבר מינוס שתיים וחצי בשני העיניים האם יש סיכונים בביצוע ניתוח לייזר והאם מומלץ לעשות ניתוח ואולי לחכות עוד קצת שהמספר לא יגדל?

16/06/2010 | 17:44 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רובי, על פניו, הנתונים שאתה מציין מתאימים לניתוח. אם זאת, כמו שאני מציין תמיד, רק בדיקת ההתאמה תוכל לקבוע את בוודאות. בבדיקת ההתאמה נבדקת, בין היתר, יציבות המספר. לגבי הסיכונים שקיימים בביצוע הניתוח, הנפוצים בינהם הם דלקות קלות (הנפתרות באמצעות טיפות), אי נוחות בימים הראשונים ויובש זמני. במקרים נדירים ביותר ומועטים עלולה להיווצר לאחר זמן מה היחלשות של הקרנית או תקלה ביצירת המתלה בזמן הניתוח (בשיטת ה- LASIK).

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר