ניתוח חוזר?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

30/05/2012 | 22:12 | מאת: ורד

שלום היום אני בת 40, לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח באמריקן לייזר. כבר לפני 5 שנים הראיה התחילה לרדת וכיום אני עם משקפיים 1- ו-1.25-. בזמנו נאמר לי שיש אחריות לניתוח ושאוכל לעבור ניתוח חוזר ללא עלות. אשמח לדעת האם אכן יש תוקף לדברים. תודה ויום טוב.

31/05/2012 | 10:42 | מאת: מתן מ'

היי ורד, למה את לא מתקשרת לאמריקן לייזר לשאול אותם? כאן בפורום לא נראה שיש נציג שלהם שיכול לענות לך על השאלה - הפורום מנוהל ע"י רופאים מרשת אחרת. אני אישית נותחתי שם לפני שנתיים והמספר לא ירד, אני מאוד מרוצה כמובן, אבל אם המספר חזר ואמרו שיש לך אחריות פשוט תתקשרי אליהם.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר