הבדל בין wavefront optimized ל-wavefront guided

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

28/05/2012 | 17:06 | מאת: דניאל

שלום רב, מה ההבדל בין wavefront optimized לבין wavefront guided? האם יש עדיפות לwavefront guided? אצלכם בקר אתם משתמשים בשתי השיטות? (באתר ראיתי שאתם משתמשים בwavefront optimized, מה לגבי השיטה השניה?) בתודה

30/05/2012 | 10:39 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

לכל מכשיר יש את פרופיל השיוף שלו. אנו משתמשים במכשיר אלגרטו - מהמתקדמים ביותר שקיימים בעל פרופיל השיוף WAVEFRONT OPTIMIZED. איני מספיק בקיא במכשיר בעל פרופיל השיוף אותו הזכרת. בברכה, ד"ר דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר