ניתוח להסרת משקפיים פרק ב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

18/05/2012 | 04:18 | מאת: עמנואל

לפני כשנה עשיתי ניתוח להסרת משקפיים והכל מצויין הראיה לטווח קצר נפגעה וכרגע אני משתמש בשקפיים רק לקריאה או למחשב האם יש ניתוח לייזר לתיקון הבעיה הזו אחרי הניתוח הראשון שעשיתי ? בברכה

20/05/2012 | 10:35 | מאת: צחי סלע

משקפי קריאה הינם דבר נורמלי מעל גיל 45, מדובר בתופעה הנקראת זוקן ראיה או פרסביופיה. לעיתים התופעה מתחילה מגיל 40 או אפילו כמה שנים לפני - וגם זה נורמלי. אבל אם אתה עדיין לא בגיל הזה - אין סיבה שתזדקק למשקפי קריאה ועליך לבדוק מדוע אתה מרגיש קושי לקריאה ללא משקפיים. בברכה צחי סלע

20/05/2012 | 13:41 | מאת: עמנואל

ממשקפיים אלו? בברכה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר