הרכבת עדשות מגע וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

13/05/2012 | 13:53 | מאת: דוד

שלום וברכה האם הרכבת עדשות מגע עלולה לגרום לסיבוך כלשהו כמו כיב או סיבוך אחר שישלול ממני בעתיד את האפשרות לעבור ניתוח לייזר? ולבי הילות וסינוורים וראיית לילה ירודה- בדרך כלל התופעה קורית למי שהיה לו עוד לפני הניתוח את התופעות הללו ולא לאנשים שלא היה להם את אלו? ולאלו שהיה את זה לפני הניתוח- האם זה בדרך כלל מחמיר להם או שזה נשאר באותו רמה? בתודה

14/05/2012 | 14:53 | מאת: תשובה

שלום רב, 1. הרכבת ע"מ עלולה לגרום לזיהום או כיב בעיניים. במידה ודבר זה יתרחש, הבעיה של פסילה לניתוח הסרת משקפיים בלייזר היא הבעיה השולית. זיהום או כיב עלולים לפגוע בראיה באופן אנוש. 2. מי שסובל לפני הניתוח מהילות וסינוורים צפוי להמשיך לסבול גם לאחר הניתוח מכך. הניוח בסה"כ מוריד את המספר אבל לא נועד לשנות מצבים אחרים בעין. זה צפוי להישאר באותה רמה של סינוורים או יובש או כל בעיה אחרת הקיימת בעין. בברכה, ד"ר דומניץ

14/05/2012 | 14:57 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

שלום רב, 1. הרכבת ע"מ עלולה לגרום לזיהום או כיב בעיניים. במידה ודבר זה יתרחש, הבעיה של פסילה לניתוח הסרת משקפיים בלייזר היא הבעיה השולית. זיהום או כיב עלולים לפגוע בראיה באופן אנוש. 2. מי שסובל לפני הניתוח מהילות וסינוורים צפוי להמשיך לסבול גם לאחר הניתוח מכך. הניוח בסה"כ מוריד את המספר אבל לא נועד לשנות מצבים אחרים בעין. זה צפוי להישאר באותה רמה של סינוורים או יובש או כל בעיה אחרת הקיימת בעין. בברכה, ד"ר דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר