PRK- הודעה מתוקנת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

04/05/2012 | 19:58 | מאת: ירון

שלום רב, לאחר כמה ימים מתום PRK בדרך כלל רואים סביר ואפשר לתפקד כרגיל- למשל לקרוא ספרים, לקרוא ממחשב ולעבוד על מחשב וכדומה? בתודה מראש

04/05/2012 | 20:06 | מאת: ירון

האם עד שמגיעים לראיה סבירה לאחר PRK, (נניח שלוקח שבוע, סתם ניחוש)- האם כל השבוע הזה הבן אדם לא תהיה לו בכלל ראיה תפקודית שתאפשר לו לקרוא ולעבוד על מחשב? תודה מראש

06/05/2012 | 14:29 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

להלן ההחלמה הצפויה לאחר ניתוח מסוג PRK: 1-3 ימים מהניתוח - עיניים רגישות לכאב, סינוור, ראיה לא טובה. 3-6 ימים - אין כאבים בכלל, ראיה תפקודית (ניתן לחזור לנהוג, לקרוא, טלויזיה), עדיין לא 100% אולם ראיה המאפשרת לתפקד ולחזור לשגרה. 6 ימים עד 4 שבועות - הראיה הולכת ומשתפרת מיום ליום. הצפי הוא ראיה של 100% עד לחודש לאחר הניתוח. בסה"כ הזמן שבו לא ניתן לעבוד/לנהוג - שלושת הימים הראשונים. בברכה, ד"ר יובל דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר