סינוורים לאחר ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/04/2012 | 22:12 | מאת: משה

שלום. לפני שבועיים עשיתי ניתוח לייזר בשיטת לאסיק ב"ה אני רואה מצויין בשתי העיניים אך לאחר שבוע וחצי אחרי הניתוח אני חש סינוורים בלילה(לרוב מפנסי מכוניות) שדי מפריעים לי וגורמים לי לעיתים לכאבים ארעיים בעין מעוצמת האור... האם זו תגובה נורמלית לאחר ניתוח לאסיק? מתי זה אמור לעבור? אשמח לתשובה מפורטת... תודה רבה!

30/04/2012 | 12:33 | מאת: ד"ר ריטה לביא-שטורך

שלום רב, סינוורים בחודש הראשון לאחר הניתוח הינם דבר שכיח ונורמלי. איני רואה סיבה לדאגה. אני מצפה שעד הביקורת החודשית לאחר הניתוח הסינוורים יחלשו או יעלמו. בברכה, ד"ר ריטה לביא שטורך

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר