ניתוח לייזר בשיטת לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

23/04/2012 | 18:13 | מאת: משה

שלום. לפני שבוע בדיוק עשיתי ניתוח לייזר בשיטת לאסיק,כרגע אני מרגיש שאני רואה טוב מאוד בעין ימין אך בעין שמאל אני רואה פחות טוב בסביבות מינוס חצי בעין שמאל לפי דעתי. האם ככל שיעבור הזמן יש סיכוי שראייתי תשתפר בעין שמאל? אולי זו בעיה של יובש בעין אשר גורמת לזה? דרך אגב רק לפני יומיים(שבת) ראיתי חלק בשתי העיניים ורק לאחרונה מיום ראשון הראייה קצת השתבשה תודה רבה!

25/04/2012 | 10:54 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

שלום רב, לא תמיד ההחלמה זהה בין העיניים. לאסיק הוא ניתוח עם החלמה מהירה מאוד, אך לפעמים לעין אחת לוקח מעט יותר זמן. שבוע לאחר הניתוח אתה אמור להגיע לביקורת בכון בו נותחת, אני מניח שהם יבדקו אותך ויוכלו לתת לך תשובה האם מדובר בהחלמה איטית, יובש או כל בעיה אחרת. איני רואה מקום לדאגה. בברכה, ד"ר יובל דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר