הסרת משקפי קריאה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

03/03/2012 | 06:51 | מאת: מנחם

בן 59. משקפי קריאה בלבד. מס' לא מאוד גדול. סוכרתי. האם קיים הליך בטוח להסרת משקפי קריאה?

04/03/2012 | 20:37 | מאת: צחי סלע

מנחם שלום, במצבך אינך מתאים לכל פרוצדורה של הסרת משקפיים בלייזר. כל התערבות ניתוחית תגרום לכך שאמנם הראיה לקרוב יכולה להשתפר אולם זה יבוא על חשבון ראייתך לרחוק - ולכן אינך מתאים. הניתוח מיועד למרכיבי משקפיים לרחוק. גם אם יש להם משקפי קריאה הניתוח עדיין יעזור להם - והרבה. אולם מי שמרכיב משקפיים לקריאה בלבד, עליו להגיד תודה על חלקו הטוב. רק בריאות צחי

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר