מס' דברים תמוהים על השירות שקיבלתי עוד לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

22/05/2011 | 16:08 | מאת: נעמה

שלום דר', היות ולא הצלחתי להגיע למנהלת הסניף בראשון לציון, פאני, הנני פונה אליך. ראשית, כשהגעתי למכון שאמור להצטייר כמקום רציני-קליני, שהרי בסופו של דבר מדובר בעיניים, ברפואה - קיבלה אותי מוסיקה מזרחית קולנית ביום שישי, פקידת קבלה שהיתה בשיחה איתי בטלפון,מנשנשת בייגלה בין לבין.כשהצגתי את עצמי, הובלתי לאופטימטריסטית בלבוש חלוק מרושל, שהחלה לשאול שאלות ולבדוק מבלי שהציגה את עצמה, מבלי שתיארה את העומד לקרות מבחינת הבדיקה. כשביקשתי שתציג את עצמה, לא אהבה את הגישה. מעבר לזה, מסרה לי שעלי להמתין 40 דקות וכן כל הבדיקה תיערך כשלוש שעות. הייתי מופתעת שכן בפירוש לא נאמר לי שעלי להתכונן לשהייה של 3 שעות. כך יכולתי לתכנן את יומי (יום שישי) או להביא לי משהו להעסיק את עצמי. בהמשך, כבודו בדק אותי וטיפטף לי נוזל בעיניים מבלי להתריע שלא אראה כראוי במידה ואני נוהגת. אף לא התריע איש שלאחר הבדיקות עלול להופיע טשטוש ואולי מומלץ להגיע עם בן לוויה. בקצרה, נאלצתי לנהוג ברכבי בלתי ברירה ב- 20 קמ"ש מאחר ולא ראיתי דבר, הכל היה מטושטש וזאת ללא הגזמה כלל וכלל.לו לפחות היו מזהירים אותי, שכן הנהיגה היתה מסתיימת באסון שאמריקן לייזר לא היתה לוקחת אחריות בעניין. כל הנאמר כאן ליווה אותי ומלווה אותי בחששות ובעיקר איך אני אטופל במהלך הניתוח, לפני ואחרי.הפרטים הקטנים אותי את ההבדל.

31/05/2011 | 09:29 | מאת: דר' מצליח טייב

נעמה שלום, נדאג להתייחס להערותייך ברצינות רבה. אם תוכלי לשלוח לנו את מס' הטלפון בכדי שנוכל ליצור עימך קשר בנושא. אני מבים שאת הבדיקות סיימת תודה

31/05/2011 | 09:29 | מאת: דר' מצליח טייב

נעמה שלום, נדאג להתייחס להערותייך ברצינות רבה. אם תוכלי לשלוח לנו את מס' הטלפון בכדי שנוכל ליצור עימך קשר בנושא. אני מבים שאת הבדיקות סיימת תודה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר