אחרי ניתוח ASA

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

11/05/2011 | 22:53 | מאת: ר

ביום ראשון האחרון עברתי ניתוח ASA בשתי העניים. כעת נראה כי לאחר שלושה ימים חוזרת אלי הראיה והעיניים כבר לא כואבות ודומעות. מה שכן, בעין ימין אני רואה כאילו דרך מסך ערפל. 1. כמה זמן עד שמסתדרת הראיה, והאם הערפל הזה נורמאלי כשלושה ארבע ימים אחרי הניתוח? 2. האם כאשר יסירו את העדשות הרפואיות הראיה תשתפר?

15/05/2011 | 14:50 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רב, 1. מדובר בתופעה נורמלית, לרוב עד 10 ימים הראייה חוזרת לעצמה עם שיפורים שנמשכים עד לכחודש ימים. 2. הטשטשוש בדר"כ איננו קשור לעדשות מגע

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר