התדרדרות בראייה בהריון לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/04/2011 | 23:18 | מאת: מיכל

שלום רב, אני עברתי ניתוח לייזר לפני כחמש שנים. עד לאחרונה ראיתי מעולה. אני עכשיו בשבוע 25 של ההריון, מטופלת בקלקסן 80 מ"ג ביום. בשבועות האחרונים שמתי לב שהראייה שוב מטושטשת בראייה למרחק, דבר המשפיע על הנהיגה ועל צפייה בטלוויזיה וכו'. לאחרונה זה מפריע לי מאוד. מדוע הראייה התדרדרה? האם זה קשור להריון? מה עליי לעשות? האם לפנות למכון בו נותחתי עכשיו או לאחר הלידה בע"ה? תודה מראש.

17/04/2011 | 12:33 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום מיכל, ההיריון לא גורם לעליית מספר אלא רק עלול להחליש את מיקוד הראייה. אולי מדובר במשהו אחר ונכון שתיגשי לרופא עיניים לבצע בדיקה, לא כדאי להמתין. בהצלחה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר