ניתוח לייזר בשידור חי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

19/02/2011 | 22:55 | מאת: דלית

שלום אפשר בבקשה קישור של ניתוח לייזר בשידור חי שעשיתם מאמריקן לייזר כמו שיש לחברת קייר? הבנתי שאתה התראיינת וכן היה שידור חי של ניתוח מתענינת מאוד תודה רבה דלית

20/02/2011 | 12:54 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום דלית, כל הניתוחים שמבוצעים באמריקן לייזר מוקלטים בוידאו אך מעולם לא שודר ניתוח כזה בשידור חי (מן הסתם גם בגלל חיסיון ופרטיות). תוכלי לצפות בראיון שלי בנושא הסרת משקפיים בלייזר כאן: http://www.youtube.com/AmericanLaserIsrael#p/u/4/D50ZyKilnUc

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר