כנס אופטומטריה ולייזר 2011

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

19/02/2011 | 10:57 | מאת: ציפי

שלום רוצה בבקשה לברר בהקדם האפשרי כנס אופטומטריה 2011 בדגש על הסרו תמשקפיים,לאופטומטריסטים ולציבור-שמעתי שיש בין ה16 ל22 לחודש ידוע לכם איפה ומתי ואיך נרשמים? תודה רבה רבה! חדש בתחום חייב מידע הייתי היום בגני התערכוה בתערכות אופטיקה 2011 אך שמעתי שמחר יש כנס \איפה ומתי? \שוב תודות

20/02/2011 | 08:23 | מאת: ד"ר מצליח טייב

http://www.ico.org.il/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=61

20/02/2011 | 21:48 | מאת: ציפי

תודה דוקטור אבל אני שאלתי על כנס אופטומטריה ו או לייזר שהיה בפברואר או יהיה בפברואר! היה תערוכה בגני התערוכה בקשתי לדעת על כנס ידוע לך משהו? יכול לברר לי?תודה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר