היכן ממולץ לעבור ניתוח בלייזר להסרת משקפיים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

03/02/2011 | 19:12 | מאת: ערן שריקי

שלום.. אני מעוניין לעשות ניתוח בלייזר להסרת משקפיים ולא יודע היכן לעשות אני ישמח לקבל המלצות למקומות המובילים בתחום המיכשור והרופאים בארץ. המחיר אינו מהווה בעיה.

06/02/2011 | 08:24 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום ערן, בבחירת המקום לביצוע תיקון ראייה בלייזר אכן מומלץ לבדוק את המכשור והרופאים. המכשור המתקדם ביותר כיום בארץ הינו אלגרטו 400 הרץ, המאפשר ביצוע תיקון ראיה במהירות. כמו כן, לבדיקות ההתאמה חשיבות גבוהה שכן לא כולם מתאימים לתיקון ולא לכולם מתאימים לאותה השיטה. אני אישית עוד באמריקן לייזר, ויחד עם מספר רופאים בעלי ניסיון של שנים רבות, מבצעים את התיקונים עם המכשור המתקדם ביותר ובמספר שיטות. אתה יכול להתרשם ממידע נוסף באתר: http://www.americanlaser.co.il/הסרת-משקפיים- אני מזמין אותך להגיע לבדיקת התאמה ולהיווכח בעצמך. בהצלחה.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר