ניתוח תיקון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

25/01/2011 | 16:27 | מאת: בועז

אני בן 53 .עברתי תיקון ראייה בלייזר לפני כ 8 שנים. כל עין בשטה שונה. לא זוכר איזה. הרופאה המליצה לי לבצע תיקון שונה בכל עין ולהביא את עין ימין למצב שאוכל להמשיך לקרוא ללא משקפיים עוד כמה שנים ובעין שמאל שאראה 66. כך עשיתי. כיום אני צריך להרכיב משקפיים גם לראיה מרחוק [בעיקר בנהיגה ובקולנוע] אמנם לא כל הזמן אבל זה התחיל להפריע לי. וגם לקריאה. השאלה היא האם כדאי לעשות איזה שהוא תיקון ולפחות להפטר ממשקפי הראייה למרחוק.

27/01/2011 | 10:00 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום בועז, עליך לגשת למקום בו עברת את תיקוני הראייה ולהתייעץ עימם בהתאם לנתונים המדוייקים שלך. ללא בדיקת התאמה קשה לדעת מה נכון או לא נכון לעניינך.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר