מיגרנה וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

22/01/2011 | 18:04 | מאת: ל

בשבועות הקרובים אני עתידה לעבור ניתוח לייזר, אך בטווח שבין בדיקת ההתאמה לניתוח התגלתה אצלי מיגרנה עם אאורה(שמתבטאת בעיקר בנימול באזור האצבעות, היד, השפה והלשון). עד היום היו 2 התקפים ונתנו לי כדורים שלוקחים בתחילת ההתקף - sumatridex כדי למנוע את כאב הראש. השאלות שלי הן אלה: 1. האם יש איזשהי מניעה לנתח בגלל מיגרנה? 2.במידה וכן מנתחים ובתהליך ההחלמה מתחילה מיגרנה, יש איזשהי מניעה לקחת את הכדורים של המיגרנה בשילוב עם הטיפול של ניתוח הלייזר(טיפות מסוג oflox וsterodex)? אשמח לתשובה, כמובן שאתייעץ גם עם המכון בו אני עושה את הניתוח וגם עם נוירולוג, פשוט אשמח לחוות דעת נוספת תודה!

25/01/2011 | 16:01 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רב, אין בעיה לשלב את כדורי המיגרנה עם הטיפול התרופתי שלאחר תיקון הראייה. אם זאת, אני לא ממליץ לבצע את התיקון עצמו בזמן התקף אלא להמתין שיחלוף ואז לעבור את התיקון.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר