לאחר ניתוח כשנה וחודש חזרתי למשקפים מולטי פוקל

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

09/06/2010 | 16:17 | מאת: סמדר משה באר שבע

לד"ר מצליח-לצעריבמקרה שלי שאתה ניתחת לפני כשנה בעין שמאל במהלך כל השנה לא ראיתי ממוקד מול המחשב הכתוביות היו מרוכות היו כאבי ראש ביום בלילה האורות מרצדים,למרות שהגעתי למספר ביקורות והבהרתי לך שאני עדיין לא רואה ממוקד לא קבלתי את התשובות הנכונות, והתאכזבתי מאוד. לאחר בדיקת רופא מומחה פר' ביידנר בדיוק לאחר שנה הומלץ לבצע תיקון חוזר או לחזור למשקפים העדפתי לחזור למשקפים והיום אחרי כחודש, עם מולטיפקול רואים את ההבדל אין מה להשוות- אני רואה ממוקד וזה מה שההיתי אמורה לראות אחרי הניתוח-חבל, שלא לדבר על ההוצאה הכספית הנוספת - אני יודעת שאין מצב לתבוע אותכם כי כמובן חותמים על כל הטפסים אבל לפחות שתדע ואולי גם תפרסמו את הלקוחות שלא כל כך הצליח כמוני, אני מציעה כאשר אתה מגיע לב"ש תוציא את התיק שלי, אני יודעת שאתה רופא אמין שחשוב לו שהלקוח יהיה מרוצה - לא אני. ואולי תזמן אותי לקבל תשובה מקצועית.

09/06/2010 | 16:36 | מאת: ד"ר מצליח טייב

סמדר שלום, צר לי שאינך מרוצה מתוצאות הניתוח, אם זאת, הגילוי הנאות מחייב הדגשה של מספר פרטים שהשמטת בפנייתך. במקרה שלך בוצע טיפול מונו ויז'ן בעין אחת שהניב תוצאות של ראייה קרובה מאוד ל- 6:6 בעין המנותחת. טיפול זה מבוצע בקרב מטופלים רבים בהצלחה רבה. כפי שהוסבר לך בבדיקות ההתאמה שקדמו לניתוח, הסיכוי לניתוח העין השנייה הינו מאוד קטן. אם זאת, מכיוון שהראיה לא אוזנה והשילוב בין העין המנותחת (בהצלחה) לעין הלא מנותחת לא התבסס הצענו לבצע תיקון, בדיוק כפי שהציע הפרופ' עימו התייעצת, ואת סירבת. אי הנוחות שחווית בזמן ההחלמה שלך מהניתוח לוותה גם בדלקת עפעפיים אלרגית קלה שאינה קשורה כלל לניתוח.

09/06/2010 | 17:16 | מאת: סמדר משה באר שבע

כדאי לדייק בדברים לטובת פורום הכותבים -חד משמעי לא הוצע על ידך תיקון חוזר ולכן לא חזרתי בתשובה שאני מסרבת לבצע תיקון,חבל שהדברים לא נאמרים על דיוקם ואולי זה לא המקום להתוכח בכל פעם שהגעתי הוהבר לך שאני לא רואה ממוקד בתחילה הבנתי שזה הליך של ההחלמה,אבל אחרי כשנה זוהי אינדקציה מספיק טובה כדי לבחון את מצב העינים שוב ואם אין שיפור זאת אומרת שמשהו לא בסדר.דלקת העפעפים לא קשורה כפי שכתבת שגם היא נעלמה וגם האדמומיות.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר