טשטוש בראיה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

09/06/2010 | 15:57 | מאת: ליאור

שלום וברכה, עשיתי ניתוח לתיקון הראיה לפני כ-5 חודשים באסותא אופטיק בשיטת ה-ASA, מאז הניתוח יש לי מריחה של האור בעין ימין, זה מציק לי בעיקר בלילה אבל גם ביום בעבודה מול מחשב. המספר שלי לפני הניתוח היה 4 ולאחר הניתוח היה לי פצע בקרנית מה ניתן לעשות והאם זה ישאר ככה לעד ? תודה רבה, ליאור.

09/06/2010 | 16:20 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום ליאור, התופעה שאתה מתאר אופיינית לניתוחים בשיטת ה- ASA שבה תקופת ההחלמה ארוכה יותר מהרגיל. על סמך מה שאתה מתאר, טרם הסתיימה תקופת ההחלמה ויש להמתין עוד מספר חודשים כדי לבדוק האם יש צורך בתיקון נוסף. רוב הסיכויים שתופעות אלו ייעלמו עם הזמן. חשוב שתמשיך במעקב אצל הרופא המטפל.

09/06/2010 | 16:50 | מאת: ליאור

תודה רבה על התשובה המהירה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר