קרוב רחוק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

09/06/2010 | 10:30 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 44 עם צילינדר 1.5 בערך בשני העיניים ומספר קטו. במשך שנים מרכיב משקפיים לקבוע בעיקר. בשנה האחרונה קשה לי למקד ראיה קרוב(מחשב,ספר) עם משקפיים, לפני קניית עדשות בי-פוקאל - האם ניתן לטפל בעניין זה בלייזר?

09/06/2010 | 16:39 | מאת: ד"ר מצליח טייב

דניאל שלום, ניתוח לתיקון ראיה בלייזר מתאים לתיקוני בעיות רוחק וקוצר ראייה. לפני רכישת המשקפיים אני ממליץ לך ללכת לבדיקות התאמה. כיום קיימות שיטות בהן ניתוח עין אחת בלבד מאפשר ראייה מיטבית למרחוק ולמקרוב ללא משקפיים.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר