האם ניתן לנתן עין שעברה ניתוח לייזר לפני חמש שנים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

11/09/2010 | 13:38 | מאת: רחל

לפני כשש שנים עברתי ניתוח לייזר בעין שמאל . כשאר בעין ימין היה לי מינוס 1.30 ובשמאל 7.30 עם אסטיגמציה. ניתוח הלייזר הביא את העין ל1.00 מינוס, כך שבו זמנית אמרתי שלום הן למשקפי הקריאה והן מכל סוגי המולטיפוקל למינהו. שחרור אמיתי. לאחרונה הרגשתי כי הראייה בעין שמאל הולכת ונחלשת ובבדיקה התברר ליכי המספר כעת הוא מינוס 3.75 . לאחר שהתרגלתי לראות טוב ללא משקפיים קשה לי המחשבה לחזור עוד פעם למצב זה האם ניתן לנתח עוד פעם את העין ולתקן בה את הראייה

13/09/2010 | 13:32 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רחל, ניתן לנתח עין שוב, מצב זה נקרא תיקון והוא מומלץ לך, עפ"י מה שתיארת, בגלל הפערים בין העיניים. המלצתי כמובן מותנת בבדיקות מקיפות. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר