כאב בעיניים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

01/01/2023 | 13:41 | מאת: ר ש

עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני שנה וחודש, ומאז יש לי מכה פעמים בשבוע כאבי עיניים בלילות- לפעמים אני מתעוררת באמצע הלילה ומרגישה כאבים ולפעמים כשאני קמה בבוקר, אחרי דקה שתיים הכאבים חולפים לגמרי ואני לא מרגישה אותם במשך היום, האם זה מצביע על בעיה? אציין גם כי יש לי עיניים יבשות ואני משתמשת בטיפות ליובש בעיניים (אך לא באופן קבוע, אלא כשאני חשה בצורך) תודה!

ייתכן ויש בעיה בשכבות החיצוניות של הקרניתי שגורמות להתקפים חוזרים של כאבים. ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך

שלום. ממליץ לך יל בדיקת עיניים מלאה. זה לא בהכרח קשור לניתוח הלייזר

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר