השפעות ארוכות טווח של לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

29/12/2022 | 10:56 | מאת: ליטל

שלום, מקווה שאצליח להסביר את עצמי. האם לביצוע לייזר בעיניים יש השפעה על לייזר שיעשה במקרה של מחלות עתידיות? אבי וסבתי נדרשו לניתוח קטרקט, ואימי לגלאוקומה. במידה ובעתיד אצטרך טיפול/ניתוח דומה, האם זה שביצעתי לייזר בעיניים יש השלכה על כך? (למשל לא אהיה מתאימה לקטרקט?) בין אם זה שיוף קרנית ב-PRK או חיתוך (מתלה) ב-LASIKK? יש איזה שיטה עדיפה במקרה הנ"ל אשר יבטיח "עמידות" טובה יותר של העין בעתיד במקרה הצורך? האם לייזר ברשתית/עדשה מצריך לייזר בקרנית? (בגלל שהיא השכבה הראשונה?) מנסה להבין את ההשלכות של ביצוע לייזר היום על לייזר שידרש בעתיד במקרה הצורך תודה

לא. ללייזר להסרת משקפיים לא מונע מביצוע ניתוחים אחרים בעתיד אם תצטרכי

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר