אמריקן לייזר השרון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

31/08/2010 | 12:15 | מאת: עוזי

שלום האים יש מרכז אופטומטריה אופטיקה או סניף של אמריקן לייזר בהוד השרון? תודה רבה עוזי

31/08/2010 | 12:51 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום עוזי, ניתן לבצע בדיקות התאמה להסרת משקפיים בלייזר בסניף רעננה (בקניון רננים). דר' מצליח.

31/08/2010 | 13:54 | מאת: לדר מצליח

שלום מכיר, יודע, שאלתי האים יש אופטומטריסט או חברת אופטיקה ידוע בהוד השרון\ואם לאמריקן לייזר התאמות ראייה ו או מרכז מפגש באיזור הוד השרון עצמה? כמו כן המליצו על אופטומטריסט טוב מצוין אחד בלבד..ספציפי...רוצה לדעת אם כל האופטומטריסטים שלכם עובדים בכל הסניפים בארץ במרכז בירשוליים ובשרון או שאין הסתובבות סביב סניפים ורק בראשון לציון מבוצעים ניתוחים+בדיקות עלידי מי שעובד שם? תודה.... בתודה...

28/07/2012 | 18:22 | מאת: אבי דן

במקרה הגעתי לכן ועומד לי על קצות האצבעות לספר שהגעתי להסרת משקפיים באמריקן לייזר בנתניה . נכנסתי עם ויצאתי בלי. 4 שנים אחרי אני לא שוכח להגיד תודה רבה לאמריקן לייזר.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר