שאלה לגבי מכשיר הלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

04/06/2010 | 10:01 | מאת: ערן

ד"ר טייב שלום ראיתי באתר שאתם משתמשים במכשיר לייזר מתקדם מסוג allegretto באתר של החברה שייצרה את המשכשיר ישנו מכשיר חדש בשם concerto. רציתי לדעת אם יש הבדלים משמעותיים בין שני המכשירים, והאם כדאי לחכות שהמכשיר הזה יהיה בשימוש בארץ. תודה..

06/06/2010 | 10:46 | מאת: ד"ר מצליח טייב

ערן שלום, כידוע לכולנו, ההתקדמות הטכנולוגית מייצרת לנו כל העת פתרונות מתקדמים יותר, בכל תחום. אם זאת, בהמשך לשיחה עם נציג החברה בארץ, נמסר לי כי ההבדלים בין המכשירים אינם משמעותיים וכי רוב יתרונותיו הן בנוחות וקלות ההפעלה לרופא (ולא למטופל). לא הייתי ממליץ לך להמתין למכשיר שכן כיום הוא משווק רק בסקנדינביה, גרמניה ויפן ועלותו הגבוהה יחסית לשיפור הטכנולוגי מסמנת כי ככל הנראה הוא לא יופץ בארץ כלל. הטכנולוגיה של מכשיר האלגרטו 400 הרץ הינה מבין המתקדמות בארץ ובעולם ומאפשרת טיפולים בטוחים, נוחים ומהירים. ד"ר מצליח.

06/06/2010 | 17:41 | מאת: ערן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר