היי בקשר לעשות לייזר לקרוב לעין אחד

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

26/08/2021 | 15:26 | מאת: אלי

היי הייתי אצלכם לבדיקה והמלצתם לעשות בעין 1 ולהשאיר את השניה בלי ניתוח לפי מה שקראתי באינטרנט לו מומלץ לעשות עין 1וגם התקשרתי לכל מיני מקומות שעושים לייזר אמרו לי בגלל שהעין ימין רואה טוב יחסי למרחק אז לא עושים ניתוח בעין השני לקרוב וגם איזה פרופסור אמר לא לעשות ואתם היחידים שאומרים לעשות

שלום, לא ברור לי איפה היית ובאיזה מכון. מומלץ להתייעץ שוב עם רופא המנתח לגבי כל האופציות או לבוא להערכה מחודשת.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר