סינוור כתוצאה בהרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

12/04/2021 | 13:33 | מאת: גיא אברהמי

שלום שמי גיא, אתמול בשעה שמונה עשיתי בדיקת ראייה והרחבת אישונים, ומכיוון שבשעה הזאת כבר לא הייתה שמש לא הייתי מודע לסינוור אבל כשקמתי בבוקר לא יכלתי להתסכל חמש ניות בחוץ מבלי למצמץ ועברו כבר 12 שעות מהבדיקה, האם זה יעבור מתישהו או שאני פיתחתי רגישות לשמש?

שלום. משך השפעת טיפות ההרחבה תלויה בסוג הטיפה. יש טיפות שמרחיבות לשש שעות וכאלו ל-24 שעות ואחרות אפילו לשבוע. כדאי לבדוק עם הרופא באיזה טיפה השתמש על מנת לתאם ציפיות ההשפעה של טיפות אלו.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר