אי התאמה לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

06/04/2021 | 22:46 | מאת: מאי

היי עשיתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר בעיניים, ונפסלתי אחרי מיפוי קרנית. אמרו שהקרנית באחת העיניים נראת ממש לא טוב, ועם זאת אמרו לי שאין מה לדאוג לגבי זה. השתמשתי בעדשות 5 ימים לפני הבדיקה (אמרו לי לא להשתמש יומיים לפני), אבל בגלל יובש בעיניים (עובדת הרבה מול מסכים) שמתי טיפות עיניים להקלה על היובש יום לפני הבדיקה. משתמשת בעדשות רק פעם ב.. ולא באופן קבוע. יכול להיות שהטיפות השפיעו על התוצאות? והאם יש טעם לגשת לבדיקת התאמה נוספת כדי לקבל לחוות דעת נוספת? תודה!

שלום. הטיפות לא אמורות להשפיע. מומלץ לבוא לעוד בדיקת התאמה ומומלץ שתהיי בלי עדשות 5-7 ימים לפני הבדיקה

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר